Lukolle hurja kiinnitys – hankki nuorten maailmanmestarin: ”Potentiaali todella korkealla”

© Kuva: Ilari Isotalo

Rauman Lukko vahvistuu ensi kaudella nuorten MM-kultaa voittaneella puolustaja Vili Saarijärvellä.

23-vuotias Saarijärvi siirtyy Pohjois-Amerikasta Raumalle kahden vuoden sopimuksella. Kärpät-kasvatti kiekkoili päättyneellä kaudella AHL-joukkue Grand Rapid Griffinsissä sekä Tucson Roadrunnersissa.

– Meidän nuoret erinomaiset hyökkäysorientoituneet puolustajat Ville Heinola ja Tarmo Reunanen lähtevät kohti Amerikan valloitusta ja heidän mukanaan lähtee paljon nuoruuden intoa sekä todellista kiekollista talenttia. Pohdimme mistä saisimme samanlaista talenttia tänne ja onneksemme Vili Saarijärven nimi tuli esille. Saimme hänet meille kaikkien tapahtumien jälkeen, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kertoo.

– Vilin potentiaali on todella korkealla. Hän on yrittänyt saada NHL-ovea auki, mutta vielä se ei ole ihan auennut. Tavallaan nyt Amerikan valloitukseen hänelle aikalisä ja meille pelaamaan. Yhteinen tavoitetila on selvä. Kaksi huippukautta Rauman Lukon paidassa ja toivon mukaan hän saa sitten uuden mahdollisuuden NHL:ssa.

Saarijärvi on kiekkoillut Pohjois-Amerikassa syksystä 2014 alkaen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.