Päävalmentaja Tomek Valtonen neuvottelee tällä hetkellä mielenkiintoisesta pestistä, joka koskisi seura- ja maajoukkuevalmentamista.

Suomalaisluotsi on yhdistetty huhuissa KHL-seura Barys Nur-Sultaniin, jonka päävalmentaja on toiminut normaalisti myös Kazakstanin maajoukkueen luotsina.

Valtonen kertoo, että kiinnostusta löytyy.

– Minulla ei tällä hetkellä ole sopimusta, joten totta kai työt kiinnostaa. Juurikaan enempää en pysty kommentoimaan. Kaikki mahdollisuudet kiinnostavat, mutta mitään varmaa ei ole, kommentoi Valtonen Jatkoajalle.

– Totta kai myös Kazakstanin maajoukkueen valmentaminen kiinnostaa. Sehän olisi iso juttu. Olen ollut kaksi vuotta Puolan mukana, ja se on ollut todella hauskaa. Siellä on saatu hyviä asioita aikaan. Maajoukkuevalmentaminen on ollut minulle mieluisaa, mutta en pysty senkään osalta kommentoimaan tämän enempää, Valtonen kertoo.

Kuluneella kaudella suomalaisvalmentaja nähtiin Puolan maajoukkueen lisäksi ruotsalaisen Mora IK:n penkin takana.