Paimiossa pelattiin viime vuoden tammikuussa divarikamppailu, jossa jäällä nähtiin hurja määrä osaamista ja kokemusta.

Paikallinen nelosdivarissa pelaava PKS räväytti juhlapelin kunniaksi tekemällä yhden ottelun sopimukset useamman kiekkolegendan kanssa. Paimion Kiekkoseuran edustusjoukkueen riveissä nähtiin muun muassa Timo Nummelin, Petteri Nummelin, Marko Jantunen ja Marko Mäkinen, kun vastaan asettui Mean Machine.

Neljästä kovasta kiekkonimestä leijonafaneille tutuimmat ovat Nummelinit. Isä Timo palasi kaukaloon 70-vuotiaana – se oli melkoinen temppu ”teräsvaarilta”.

Edellisten pelien jälkeen Nummelin sai toukokuussa 2016 aivoinfarktin. Se ei ole menoa jäällä hidastanut – Nummelin on kertonut aiemmin treenaavansa jäällä yhä eläkepäivilläänkin 4-5 kertaa viikossa.

Tällä kertaa Timo pääsi viilettämään jäällä yhdessä poikansa kanssa – pitkän tauon jälkeen. Petteri ehti lopettaa oman aktiiviuransa vajaa vuosi ennen kyseistä peliä.

Mean Machine -ottelu oli kaksikolle yhdessä toinen kerta, kun he pelasivat yhdessä. Edelliskerran näin oli tapahtunut vuonna 1993, kun duo viiletti yhdessä TPS:n pelissä.

Paimiossa pelattu ottelu oli sen sijaan lopulta menestys. PKS voitti värikkään kamppailun maalein 7-4. Samalla Timo keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä.