Viimeksi Mestis-joukkue IPK:ta edustaneen Panu Passiniemen viime kuukaudet ovat olleet raskaita. Reilu parikymppisellä pakilla todettiin viime syyskuussa imusolmukesyöpä. Löydetty kasvain poistettiin nopealla aikataululla.

– Kyllähän se tietysti oli aluksi aika suuri shokki. Olen kuitenkin vasta 20 vuotta vanha ja hyvässä kunnossa, niin miten minulla voisi syöpä olla, Passiniemi sanoi syksyllä IPK:n tiedotteessa.

Nyt pelaajan arjessa puhaltavat selvästi myötäisemmät tuulet. Puolustaja kertoi tunnelmistaan Twitter-tilillään maanantaina.

– Kahdeksan kuukauden tauon jälkeen ensimmäinen salitreeni takana. Ei ole koskaan hapottanut näin paljoa kevyt aloitustreeni, mutta ei ole myöskään koskaan ollut näin hyvää fiilistä salin jälkeen. Tästä se lähtee, pelaaja kirjoitti.

Panu Passiniemi

@passiniemi3
8kk tauon jälkeen eka salitreeni takana. Ei ole koskaan hapottanut näin paljoa kevyt aloitustreeni, mutta ei ole myöskään koskaan ollut näin hyvää fiilistä salin jälkeen. Tästä se lähtee

Pelaaja on pistänyt tautia tasaiseen tahtiin vastapalloon. Jo joulukuussa oli havaittavissa askel paremmasta.

– Tänään sain kuulla, että syöpähoidot ovat tehonneet hyvin ja enää vain kaulalla pieni aktiivinen kohta. Vitsi, miten hyvä fiilis, iisalmelainen kirjoitti someen viime vuoden lopulla.

Passiniemi on edustanut koko uransa ajan IPK:n organisaatiota Hokin U20-joukkueen toissa talven vierailua lukuunottamatta. Mestiksessä pakki on pelannut viisi ottelua pisteittä (-2).