NHL:n myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa tullut päätös kauden jatkumisesta suoraan pudotuspeleillä heinäkuussa tarkoittaa samalla sitä, että neljän NHL-palkinnon saajat ovat tämän kauden osalta selvillä.

Kauden ensimmäinen suomalaisvoittaja selvisi sekin samalla, sillä Boston Bruinsin tähtimaalivahti Tuukka Rask kuittaa tämän kauden William M. Jennings -palkinnon yhdessä kakkosvahtinsa Jaroslav Halakin kanssa Bruinsin päästettyä vähiten maaleja runkosarjassa. Rask pelasi Bruinsin peleistä 41, Halak 29. Halakin korkeasta pelimäärästä johtuen palkinto jaetaan maalivahtien kesken.

Runkosarjan parhaan maalintekijän Rocket Richard -palkinto menee sekin Bostoniin, joskin jaetusti. Tämän kauden maalikuninkuus jaetaan David Pastrnakin sekä Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkinin kesken. Kaksikko iski kaudella 48 maalia mieheen.

Runkosarjan pistepörssin vie nimiinsä Edmonton Oilersin saksalaistähti Leon Draisaitl, joka iski 70 pelissä täysin käsittämättömät tehot 43+67=110.

Tämän kauden Presidents’ Trophy eli runkosarjan voitto menee Boston Bruinsille, joka keräsi 70 pelistä rekordin 44-14-12 ja yhteensä 100 pistettä.