Ohhoh! Liigajoukkue hankki eksoottisen maan kiekkolegendan – ikää jo 35 vuotta

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Liigajoukkue Vaasan Sport tiedottaa kotisivuillaan, että se on hankkinut pakistoonsa puolalaispelaaja Marcin Koluszin. Puolustaja liittyy kotkapaitojen matkaan kahden kuukauden try out -sopimuksella. Pahvi on 1+1-vuotinen.

Haku kuulostaa vähintäänkin kummalliselta, sillä vuoden 2003 Minnesota Wildin viidennen kierroksen varaus on jo 35-vuotias.

– Tämä on kortti, joka haluttiin ehdottomasti katsoa. Olen seurannut Koluszin pelitaitoja sekä seura- että maajoukkueessa. Hän on Puolassa poikkeuksellinen pelaaja ja maajoukkueen monivuotinen luottosoturi. Hänessä on potentiaalia, jota me haluttiin, Sport-luotsi Risto Dufva sanoo.

Pelaaja iski viime kaudella Puolan pääsarjan Katowicessa kaikkiaan 50 ottelussa tehot 9+25=34 (+0). Pelaaja on nähty lähivuosina myös Podhale Nowy Targissa, jonka luotsaamisesta on vastannut Tomek Valtonen. Hän on ollut myös Sportissa mukana.

– Tämä on hyvä mahdollisuus meille sekä pelaajalle itselleen. On erittäin mielenkiintoista nähdä, mihin hänen tasonsa ja ominaisuutensa riittää Liigassa, Dufva jatkaa.

– Kolusz on kokenut, kansainvälinen tyyppi. Hän sopeutuu varmasti hyvin joukkueeseen.

Kolusz on kuulunut Puolan maajoukkueen vakiokalustoon kaudesta 2005-06 lähtien.

– Olen saanut olla muutaman viime vuoden suomalaisessa valmennuksessa sekä seura- että maajoukkueessa täällä Puolassa. Dufva ja Valtonen ovat esimerkillään näyttäneet, millä tavalla suomikiekkoa tehdään, ja olen erittäin innoissani siitä tavasta. On hienoa saada tämä mahdollisuus ja päästä pelaamaan todelliseen kiekkomaahan.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS