Siinäkö se oli? New York Rangers-pomo vihjaa: Kaapo Kakon kausi saattaa olla ohi!

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakon avauskausi NHL:ssä saattaa olla jo ohi.

19-vuotiaan suomalaishyökkääjän edustama New York Rangers kohtaa vielä määrittelemättömänä ajankohtana NHL:n pudotuspelien avauskierroksella Carolina Hurricanesin, mutta koronaviruspandemia on saanut Rangersin seurajohdon varovaiseksi.

Kakko sairastaa ykköstyypin diabetesta ja kuuluu sen vuoksi koronavirustaudin riskiryhmään.

Rangers-pomo John Davidson kertoo NHL:n suomenkielisillä nettisivulla seuran kuuntelevan tarkkaan lääketieteen ammattilaisia päättäessään Kakon osallistumisesta harjoituksiin ja tuleviin peleihin.

– Tiedän, että hän on luistellut ja muutenkin harjoitellut hurjasti ollakseen valmis palaamaan töihin. Olen varma, että hän haluaa pelata, mutta jokaisen terveydestä täytyy huolehtia, Davidson totesi ja jatkoi:

– Sillä ei ole mitään väliä, oletko 19-vuotias nuori pelaaja vai seuran johtoryhmään kuuluva henkilö. Jokaisen kohdalla asiat pitää hoitaa oikein. Jos hän ei voi pelata, hän ei pelaa. Huolehdimme hänestä, sillä hän on iso osa joukkuetta. Jos hän voi pelata, hän pelaa. Hän varmasti haluaa pelata, mutta kuuntelemme lääketieteen ammattilaisia. He tietävät, mikä on viisainta.

Kakko pelasi taalaliigan runkosarjassa 66 ottelua summaten niissä 23 (10+13) tehopistettä.