Tässä ovat KHL:n ensi kauden palkkakuninkaat – listalla kuusi suomalaisnimeä

Venäläinen Sport-Ekspress-lehti on julkaissut listan KHL:n tulevan kauden parhaiten palkatuista pelaajista.

Ykköseksi kipusi Moskovan Dynamon supertähti Vadim Shipatshov, joka kuittaa tulevasta kaudesta venäläissivuston mukaan 120 miljoonaa ruplaa (1,52 miljoonaa euroa). Listan kakkosena on miehen seura- ja ketjukaveri Dmitri Jaskin (95 miljoonaa ruplaa eli 1,21 miljoonaa euroa).

Ensimmäinen suomalaisnimi löytyy listan jaetulta kolmossijalta. Salavat Julajev Ufan tähtihyökkääjä Teemu Hartikainen kuittaa tulevasta kaudesta 90 miljoonaa ruplaa eli 1,15 miljoonaa euroa. Listan seuraavat suomalaisnimet ovat Hartikaisen seurakaveri Juha Metsola (80 miljoonaa ruplaa eli 1,02 miljoonaa euroa), Sakari Manninen (60 miljoonaa ruplaa, 760 000 euroa), Juuso Hietanen (60 miljoonaa ruplaa), Teemu Pulkkinen (55 miljoonaa ruplaa) sekä Atte Ohtamaa (50 miljoonaa ruplaa).

Itäliigan ainoan suomalaisjoukkueen eli Jokereiden parhaiten tienaava pelimies alkavalla kaudella on tuore hyökkääjähankinta Jordan Schroeder, joka kuittaa tulevasta kaudesta 640 000 euroa.