Jättääkö konkarivahti Henrik Lundqvist NHL:n? Näin ruotsalainen tiivisti tuoreimmat ajatuksensa

© Kuva: Getty Images

NHL-legenda Henrik Lundqvistin on huhuiltu pitkin loppukevättä ja alkukesää siirtyvän taalaliigasta muualle. Yksi vaihtoehto on ollut vahdin kotimaa Ruotsi, ja sen pääsarja SHL:n Frölunda. Lundqvistin liittäminen juuri tähän sakkiin on varsin luonnollinen variaatio.

– Ymmärrän, että Frölundassa pelaavaa veljeäni Joelia (Lundqvist) on jo painostettu tästä asiasta. Mutta en ole koskaan sanonut, etten olisi palaamassa Ruotsiin. Kaikelle on aikansa. Minulla on kuitenkin vielä NHL-sopimusta jäljellä, joten ajattelin viedä sen loppuun asti. Sen jälkeen katson miten asiat menevät, Lundqvist sanoi ruotsalaislehti Aftonbladetille kuukausi sitten.

CHL:n hallitseva mestari voisi saada 38-vuotiaan konkarin maalille etenkin nyt, kun NHL:n jatkon suhteen ilmassa on kysymysmerkkejä. Toki näyttää siltä, että taalaliiga on jatkumassa myöhemmin kesällä.

–  On katsottava, mikä on New York Rangersin tilanne. Olen aina sanonut, etten ikinä sulje ovia Frölundaan, vahti toppuutteli tuoreeltaan STT:n mukaan.

Kaiken kukkuraksi olympiavoittajan ja maailmanmestarin pahvi Rangersin kanssa loppuu ensi kauteen. Liekö ura loppuisi Göteborgissa?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.