Latvialainen kiekkoilija Kriss Grundmanis on kärynnyt dopingista ja saanut neljän vuoden kilpailukiellon, muun muassa Euro Hockey -verkkosivusto kirjoittaa. Pelaajan käyttämä mömmö on meldonium-lääke.

Kun 31-vuotiaan pelaajan panna alkoi väliaikaisella kiellolla jo 20. tammikuuta 2020, on pannaa jäljellä ”enää” kolme ja puoli vuotta. Grundmanis vapautuu kiellosta 19. tammikuuta 2024.

Riikassa syntynyt pakki edusti päättyneellä kaudella Latvian pääsarjan Zemgalea. Hän saalisti 17 pelissä pisteet 0+3=3. Pelaaja on käynyt viilettämässä lisäksi Kazakstanissa, Tsekissä, Iso-Britanniassa, USA:ssa ja Kanadassa. Pelaaja on peräti nelinkertainen Latvian mestari.

Hän kuului Latvian U20- ja U18-maajoukkueisiin kausina 2004-09. Miesten maajoukkueeseen Grundmanis ei ole onnistunut murtautumaan koskaan.