Edessä ennätyspitkä loma – TPS-fani tiedusteli Rasmus Ristolaisen mahdollisuudesta pelata syksyllä Liigassa!

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres-puolustaja Rasmus Ristolaisen kesälomasta on näillä näkymin tulossa ennätyksellisen pitkä.

NHL:n runkosarja keskeytyi koronaviruspandemian vuoksi jo maaliskuun alussa, eikä Sabres ole taalaliigan 24 pudotuspeleihin selvinneen ryhmän joukossa.

Pudotuspelien aikataulu ei ole vielä toistaiseksi tiedossa, mutta NHL-komissaari Gary Bettman on vihjannut keskeytyneen kauden ratkaisun viivästyttävän todennäköisesti seuraavan kauden aloitusta jopa tammikuuhun 2021.

Tällöin Ristolaisen pelitauko olisi peräti kymmenen kuukauden pituinen.

25-vuotias pakki vieraili kasvattajaseuransa TPS:n Hunajacast-podcastissa ja eräs turkulaisseuran fani tiedusteli voitaisiinko jykevä puolustaja nähdä tilanteen vuoksi TPS-paidassa syyskaudella hakemassa pelituntumaa.

– Jos asia olisi pelkästään omissa käsissä ja pystyisin päättämään mitä teen, niin ehdottomasti. Siihen taitaa vaikuttaa kuitenkin aika moni muukin. Olen Buffalon sopimuspelaaja ja teen mitä he sanovat, Ristolainen toteaa.

TPS:n Hunajacast-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä. Vieraina ovat Ristolaisen lisäksi myös New York Rangersin Kaapo Kakko, sekä Colorado Avalanchen Mikko Rantanen.