Liiga-kauteen valmistautuva Turun Palloseura on vahvistanut ensi kauden kokoonpanoaan 19-vuotiaalla venäläislaitahyökkääjä Timur Ibragimovilla.

Venäläislupaus on San Jose Sharksin 6. kierroksen varaus viime kesältä. 185-senttinen Ibragimov pelasi viime kaudella Pietarin SKA:n farmi- sekä juniorijoukkueissa. 35 junnupelissä mies iski tehot 5+8=13.

– On hienoa, että yhteistyömme San Jose Sharksin kanssa tuotti jälleen hyvää tulosta ensi kauden joukkueen rakentamisen näkökulmasta. Saamme Ibragimovista joukkueeseen tavoitteellisen nuoren jääkiekkoilijan, jonka ominaisuuksista on varmasti hyötyä meille. Hänessä on potentiaalia kasvaa NHL-pelaajaksi, joten siinäkin mielessä hän on mielenkiintoinen seurattava tulevalla kaudella, TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio kommentoi tuoretta hankintaansa.