On tullut vietettyä aikaa punttisalilla: Jesperi Kotkaniemen hauiskuva herättää huomiota!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens-hyökkääjä Jesperi Kotkaniemen kuntoutuminen maaliskuussa tulleesta pernavammasta vaikuttaisi sujuvan melko mukavasti.

Suomalaissentteri julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään pelaamassa tenniksen ja squashin ominaisuuksia yhdistävää mailapeliä, padelia. Yllä on kesään sopivasti hihaton paita, joka osoittaa aikaa kuluneen myös punttisalilla.

Asian on noteerannut Canadiensia läheltä seuraava NHL-toimittaja Eric Engels, jolta tosin on jäänyt huomaamatta Kotkaniemen julkaisuunsa liittämä viittaus kyseessä olevasta mailapelistä.

– Olettaen kyseessä olevan tuore kuva, on varmaankin hyvä asia, että hän pelaa tennistä (ottaen huomioon pernavamman). Hän näyttää selvästi aiempaa isommalta. Saattaa jopa tulla kutsutuksi (Marc) Bergevinin, (Martin) Lapointen ja (Trevor) Timminsin hauiskerhoon, Engels vitsailee viitaten montrealilaisseuran kovakuntoiseen johtoportaaseen.

19-vuotiaan porilaisen NHL-uran toinen kausi oli kokonaisuudessaan melko vaikea. 36 ottelun saldo oli vaatimattomat 8 (6+2) tehopistettä ja Canadiens lähetti lupauksensa hakemaan vauhtia farmiseura Laval Rocketista.

AHL:ssä saldo ennen loukkaantumista oli jo lupaavampi: 13 ottelua, 13 (1+12) tehopinnaa.

Tulokaskaudellaan Kotkaniemi nakutteli 79 ottelussa 34 (11+23) pinnaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.