HPK solmi merkittävän farmisopimuksen – ”Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi…”

© Kuva: Juha Tamminen

Kevään 2019 Liiga-mestari HPK tiedottaa nettisivullaan aloittavansa yhteistyön Mestis-seura Forssan Palloseuran (FPS) kanssa.

1.elokuuta käynnistyvä sopimus on kolmivuotinen ja sisältää lisäksi kaksi optiovuotta. Kontrahdin edellytyksenä on myös, että FPS pelaa Mestistä.

– Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien kävi selväksi, että FPS:llä on vahva tahtotila viedä Forssa takaisin uskottavaksi Mestis-organisaatioksi ja kehittää toimintaa pitkäjänteisesti. Tämä antaa meille tulevaisuuteen erittäin hyvät yhteistyömahdollisuudet. Meillä on vahva usko, että FPS tulee onnistumaan tässä hankkeessa, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen hehkuttaa tiedotteessa.

Forssan Palloseura ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Vuorela arvioi sopimuksen tärkeimmäksi asiaksi kokonaisvaltaisen tuen.

– Meidän puoleltamme kaikkein vahvin asia sopimuksen syntymisen kannalta oli tuen kokonaisvaltaisuus. Sopimuksen ansiosta saamme tukea, pelaajiston ja valmennuksen puolelle, kuin myös seuran hallinnolliselle osa-alueelle. Tässä asiassa olemme olleet yhteisymmärryksessä koko ajan. Myös sopimuksen monivuotisuus oli meille iso asia. Löysimme HPK:sta kumppanin, joka haluaa olla meidän kanssamme pitkään, Vuorela toteaa.

Tuore sopimus mahdollistaa pelaajaliikenteen joukkueiden välillä yhteistyöseurojen tapaan. Joukkueet voivat vapaasti siirtää pelaajia ennalta sovitun kiintiömäärän mukaisesti. Lisäksi HPK:n U20 -joukkueen pelaajia voi siirtyä FPS:n Mestis-joukkueeseen vapaasti tarvittaessa kerryttämään kokemusta ennen Liiga-otteluita.