Sisäpiiritoimittaja paljastaa: Sinetti NHL-pelaajien tulolle seuraaviin olympialaisiin? ”Minkä me voimme sille…”

© Kuva: Getty Images

NHL-sisäpiiritoimittaja Bob McKenzie paljasti maanantaina Twitter-tilillään, ettei NHL:n ja pelaajayhdistys NHLPA:n välisissä neuvotteluissa uudesta työehtosopimuksesta enää keskustella taalaliigakiekkoilijoiden mahdollisesta osallistumisesta Pekingin vuoden 2022 talviolympialaisiin.

Lajiväelle parhaiden pelaajien puuttuminen olympiaturnauksesta olisi kova isku.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel ei kuitenkaan vielä suostu luopumaan ohuesta oljenkorresta. Sveitsiläisen mukaan mikään ei ole vielä selvää, koska virallista tietoa neuvotteluista ei ole tihkunut.

– Luotamme muihin asioihin (kuin huhuihin) ja kaikki mitä mediassa tulee julki ei ole virallista. Toki mahdollisuus siihen, että NHL-pelaajat saapuvat Pekingiin 2022 on erittäin pieni, Fasel myöntää venäläiselle Sport-Expressille ja jatkaa:

– Jääkiekon ja sen fanien kannalta tämä (poissaolo) olisi huono uutinen. Edellisessä olympiaturnauksessa kuitenkin näimme, että tapahtumasta voi tulla menestyksekäs myös ilman NHL:ää.

Fasel muistuttaa ettei päätöksiä NHL-pelaajien päästämisestä kisoihin ole vielä pakko tehdä.

– Takaraja on ensi keväänä tai jopa kesällä. Mutta jos he päättävät olla tulematta, minkä me voimme sille? Toivottavasti vastaus saataisiin kuitenkin vielä tänä vuonna, Fasel toteaa.

NHL-pelaajat osallistuivat kaikkiin talviolympialaisiin 1998-2014.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.