JYPin Liiga-joukkueessa viimeiset viisi kautta pelannut puolustaja Jaakko Jokinen kiekkoilee tulevalla kaudella Ruotsin HockeyAllsvenskanissa.

26-vuotias Jokinen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Ruotsin kakkostasolla pelaavan Vita Hästenin kanssa. Jokisen lisäksi suomalaisedustusta Hästeniin tuo maalivahti Julius Pohjanoksa.

Urallaan 114 Liiga-peliä sekä 175 Mestis-ottelua luutinut Jokinen kärsi viime kaudella loukkaantumisesta, joka rajasi miehen pelit 19:ta. Tehoja puolustaja nakutti koronaviruksen päättämällä kaudella 4 (1+3)..

− Kyseessä on kaveri, jonka kanssa olemme keskustelleet jo pitkään. Olemme etsineet hyvää puolustavaa puolustajaa, joka luistelee hyvin, on vahva kaksinkamppailuissa ja pystyy antamaan yksinkertaisen avaussyötön, Vita Hästenin päävalmentajan ja GM:n roolia hoitava Tony Zabel kommentoi tuoreinta hankintaansa.