Markus Granlund paljastaa hauskan yksityiskohdan Connor McDavidistä: ”Se on sairasta!”

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersissa maailman parhaana pidetyn jääkiekkoilijan, Connor McDavidin kanssa pelaava Markus Granlund paljastaa Jargoni-podcastin tuoreessa jaksossa, että varsin harmaana julkisuuspersoonana tunnettu kanukki on todellisuudessa kaukalon ulkopuolella luultua rennompi kaveri.

Treeneissä Oilers-kapteenin ylivertaisuus näkyy Granlundin mukaan välillä huvittavallakin tavalla.

– Se on vaan niin nopee, ja ne kädet, mitä se pystyy kiekon kanssa tekemään ja luistelemaan samaan aikaan niin kovaa – se on sairasta! Meillä on treeneissä joskus pidetty luistelutreenejä, niin se ei voi vetää niitä täysillä, koska ei ole mitään järkeä että muut jää viiskyt metriä. Kapteenina se ei halua, että muut näyttää huonolta, Granlund avaa supertähden ylivertaisuutta.

McDavid osaa kuulemma tarvittaessa vaihtaa myös vapaalle.

– Hyvä äijä. Oltiin itse asiassa tosi hyvää pataa ja välillä laitellaan vieläkin viestiä, että miten menee.

– Kyllä se olut välillä maistuu hänellekin. Jos tiedetään että meitä on isompi porukka, niin on hoidettava oma alue ja portsarit sinne, Granlund paljastaa joukkueen yhteisistä illanvietoista yöelämän puolella.

Voit katsoa Granlundin vierailun kokonaisuudessaan täältä.