NHL-toimittaja: Olli Juolevin NHL-unelmalle tulossa kova kolaus – tyly ratkaisu häämöttää edessä!

© Kuva: Leijonat.fi

The Athletic -lehden asiantuntija Thomas Drance näkee, että Olli Juolevilla tulee vaikeuksia mahtua Vancouver Canucksin mukaan NHL:n jatkopeleihin.

Positiivista on kuitenkin se, että 22-vuotias suomalaispuolustaja on tarjonnut viime aikoina Canucksin harjoituksissa viitteitä paremmasta.

– Juolevi esiintyi vahvasti Canucksin sunnuntain harjoituksissa. Jos hän pystyisi vielä kehittämään luisteluaan – niin kuin hän on kehittynytkin viimeisen puolen vuoden aikana – siten hän voi saada vielä NHL-uransa takaisin raiteilleen, Drance taustoitti.

Juolevin suureksi ongelmaksi on kuitenkin koitumassa Canucksin kova kilpailu puolustuksen vasemmalla puolella.

Drancen mukaan puolustajat Jordie Benn ja Guillaume Brisebois ovat väkevästi Juolevin edellä, kun taistellaan Canucksin puolustuksen vasemman puolen ensimmäisen ja toisen varamiehen paikasta.

– Helppoa NHL-paikan saaminen ei tule olemaan. Canucksin vasen puoli on entistäkin kilpailullisempi, varsinkin nyt, kun huippulupaus Jack Rathbone on kiinnitetty. Juolevin täytyy parantaa reilusti, jotta hän pystyy pitämään paikkansa Canucksin puolustuksen arvoasteikolla, Drance kertoo.

Juolevia tuskin tullaan näkemään Canucksin mukana, kun NHL:n jatkopelit alkavat elokuun alussa.

– Seuraavat 12 kuukautta ovat Juolevin Canucks-uran kannalta todella kriittiset. Hänellä on taidot kohdillaan, mutta odotan Canucksin silti leikkaavan Juolevin pois ennen NHL:n neljättä vaihetta, asiantuntija ynnää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.