Mestis-joukkue Peliitat tiedotti Facebookissa, että HIFK:n Nuorten liigajoukkueesta saapuva hyökkääjä Atte Huhtela ja Suomi-sarjassa pelaavan Huntersin pakki Ville Österman hakevat pelipaikkaa Heinolasta try-outien kautta.

Huhtela iski helsinkiläisnuorissa viime kaudella 39 pelissä tehot 4+11=15.

– Atte on isokokoinen rightin hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Monipuolisuuden lisäksi häneltä löytyy myös taitoa hyökkäyssuuntaan. Olen erittäin tyytyväinen, että hän halusi tulla hakemaan paikkaa Mestiksestä juuri Heinolaan, Peliittojen luotsi Vesa Petäjä valaisi.

– Ville on hyökkäävä rightin puolustaja, jonka vahvuudet olivat hyvin esillä viime kaudella Suomi-Sarjassa. Kevään onnistumisten jälkeen hän on varmasti motivoitunut ottamaan urallaan seuraavan stepin, Petäjä sanoi viime kaudella 21 pelissä 15 pinnaa (5+10=15) iskeneestä Östermanista.

Kaikki kunnia kaksikolle, mutta Peliitat on tiedottanut uusista pelaajista harvaan, eikä se ole onnistunut nappaamaan vielä yhtään ennakkokaavailuissa todellista tähtinimeä.

Tällä hetkellä lauman johtavia pelaajia ovat todennäköisesti hyökkääjät Petteri Haveri ja Joona Lankinen.