Kärpissä viime kaudella ihastuttaneella Jesse Puljujärvellä tuntuu riittävän vientiä. Watson-nettisivusto kirjoitti äskettäin, että parikin Sveitsin NLA-joukkuetta olisi kiinnostunut suomalaisesta – nyt myös vanha tuttu Edmonton Oilers on ilmeisesti hyökkääjän perässä.

– (Edmontonin GM) Ken Holland totesi juuri Oilers-julkaisussa, että nyt hän ja (päävalmentaja) Dave Tippett ovat olleet suoraan yhteydessä Puljujärveen ja hänen edustajaansa.

– Se kuulostaa rohkaisevalta mahdollisen Oilers-leiriin palaamisen suhteen, urheiluviestinnän monitoimimies Paul Almeida twiittasi.

Paul Almeida

@AzorcanGlobal
Ken Holland just stated on #Oilers Now that he and Dave Tippett have been in direct contact with Jesse Puljujarvi and his agent.
That sounds encouraging for a possible return to the #LetsGoOilers

Kärpissä viime kaudella 56 ottelussa tehot 24+29=53 (+30) tehnyt hyökkääjä on nyt ilman sopimusta. Mennyt sesonki oli Puljujärvelle ensimmäinen Suomessa sitten kauden 2015-16.

Silloinkin oululaisia edustanut alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari pelasi rapakon takana NHL:ssä juurikin Oilersissa ja AHL:n puolella Bakersfield Condorsin paidassa.