Jukurit hankki SHL-konkarin – tilillä yli 500 ottelua Ruotsin pääsarjassa

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurien Liiga-miehistö vahvistuu ensi kaudella ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinilla, seura tiedotti perjantaina kotisivuillaan.

28-vuotias Rohdin on pelannut urallaan yli 500 Ruotsin pääsarjaottelua ja voittanut kertaalleen maan mestaruuden. Hyökkääjän sopimus on malliltaan yksivuotinen.

Rohdin edusti päättyneellä kaudella kasvattajaseuraansa Brynäs IF:aa. Lisäksi ruotsalainen on edustanut SHL:ssa Timråta, Linköpingiä, Färjestadia ja Karlskronaa.

Oikealta laukova pelaava Rohdin tuo Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtarin mukaan nuoreen joukkueeseen runsaasti johtajuutta ja esimerkkiä.

– Pelkkä työteliäisyys ei kuitenkaan riitä, vaan odotamme myös tehoja. Keväällä tavatessamme totesimme yhdessä, että Jukurit tarvitsee työmiehen lisäksi myös maaleja. Kymmenen osuman maalipyssy on siis kaivettava naftaliinista, seurapomo luo odotuksia tuoreen vahvistuksensa harteille.

Päättynyt SHL-kausi oli hyökkääjälle joka tapauksessa vaikea. Mies pelasi kauden aikana 43 peliä vaisuin tehoin 1+1. Parhaalla kaudellaan 2017-18 Rohdin nakutti SHL:ssä 24 tehopinnaa.

 


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.