Venäläinen Championat-sivusto listasi perjantaina KHL:n tämän offseasonin toteutumatta jääneitä siirtoja.

Suomalaisista listalta löytyi jättiseura Pietarin SKA:sta Spartak Moskovan riveihin alkavaksi kaudeksi siirtynyt Jori Lehterä. Sentterin perässä oli venäläissivuston mukaan myös toinen moskovalaisseura.

– Moskovan Dynamo etsi aktiivisesti keskushyökkääjä oli kiinnostunut Lehterästä, jonka sopimus SKA:n kanssa oli päättynyt. Spartak osoittautui kuitenkin nopeammaksi ja kiinnitti hyökkääjän riveihinsä. Tämän seurauksena Dynamo allekirjoitti sopimuksen kaksinkertaisen maailmanmestari Oscar Lindbergin kanssa, Championat paljastaa.

28-vuotias Lindberg siirtyy Dynamon riveihin Sveitsin liigan EV Zugista, jossa mies iski viime kaudella 46 peliin tehot 14+16=30. 32-vuotiaan Lehterän kausi SKA:n KHL-miehistössä tuotti 51 peliin tehot 15+15=30.