Hurja vahvistus Liigaan? Kaleva: NHL-hyökkääjä harjoittelee Kärppien mukana: ”En sulje mitään vaihtoehtoja pois”

© Kuva: Getty Images

Kärpät pitää tällä hetkellä ovea auki myös yhdelle uudelle NHL-tason vahvistukselle, paljastaa Kaleva.

Lehden mukaan oululaisseuran vahvuudessa harjoittelee tällä hetkellä hyökkääjä Miikka Salomäki, jolle tulevan kauden suunnitelmat ovat täysin auki. Salomäki kaupattiin menneellä kaudella Nashville Predatorsista Toronto Maple Leafsiin.

– Tässä nyt kovasti mietitään, mikä olisi järkevin vaihtoehto. Minulla ei rehellisesti sanottuna ole vielä mitään tietoa mihin päin lähden. En sulje mitään vaihtoehtoja pois, Salomäki kertoo Kalevalle.

Suomalaishyökkääjän tilanne on tällä hetkellä hankala. Työttömän jääkiekkoilijan pitäisi saada tililleen otteluita, mutta seuraava NHL-kausi jatkuu vasta aikaisintaan vuodenvaihteessa. Toisaalta sopimuksen tekeminen Eurooppaan voisi antaa vääränlaista viestiä NHL:n suuntaan. Pohjois-Amerikka on Salomäelle yhä ykkösvaihtoehto.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.