Mestikseen nimekäs vahvistus: NHL:ssäkin pelannut ex-Jokerit-tähti siirtyy Suomeen!

© Kuva: Juha Tamminen

Kiekko-Espoo tiedotti perjantaina hankkineensa riveihinsä hyökkääjät Kurtis McLeanin ja Julius Rantaeskolan.

39-vuotiaan McLeanin paluu Suomeen, ja erityisesti Mestikseen, on melkoinen yllätys. Kanadalaishyökkääjä on edustanut urallaan muun muassa KHL:ssä Jokereita sekä Liigassa Lukkoa. Hänellä on myös neljän ottelun verran NHL-kokemusta.

27-vuotias Rantaeskola siirtyy Espooseen Liiga-seura Jukureista. Hän on pelannut myös Mestiksessä Kiekko-Vantaan ja IPK:n riveissä komeat 225 ottelua.

Kiekko-Espoon tiedote:

Jääkiekon Mestistä kaudella 2020-21 pelaava Kiekko-Espoo on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Kurtis McLean ja Julius Rantaeskola pukevat tulevalla kaudella Kiekko-Espoon paidan ensimmäistä kertaa.

Kurtis McLean, 39, siirtyy SC Csíkszeredasta Kiekko-Espooseen. Kanadasta kotoisin oleva sentteri on pelannut aiemmin Suomessa Liigaa Lukossa, KHL:ää Jokereissa ja Mestistä TUTO:ssa. McLeaniltä löytyy myös neljän ottelun verran kokemusta NHL:stä.

– Kurtis tuo joukkueeseemme kokemusta ja johtajuutta. Halusimme nuorien pelaajien tueksi kokeneen ammattilaisen esimerkkiä. Kurtis tuo myös erikoistilanteisiin erittäin kovaa laatua. Haluamme luoda arkeen laatua ja voittamisen kulttuuria, joka lähtee pienistä asioista ja juuri niitä Kurtis pystyy tuomaan seuraamme, kommentoi Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits.

27-vuotias hyökkääjä Julius Rantaeskola siirtyy Kiekko-Espooseen Jukureista. Liiga-kokemusta Rantaeskolalle on kertynyt 25 ottelun verran ja Mestiksessä otteluita on kertynyt 225.

– Julle on monipuolinen hyökkääjä ja loistava joukkuepelaaja, jolla on kovat tavoitteet uralla eteenpäin. Julle tuo joukkueeseen urheilullista ja taistelevaa asennetta, kertoo Hirschovits.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.