TPS:lle nimekäs vahvistus – nuorten MM-kultavahti lainasopimuksella Turkuun!

© Kuva: Getty Images

Turun Palloseura ilmoitti tiistaina solmineensa lainasopimuksen Buffalo Sabresin organisaation palkkalistoille kuuluvan 21-vuotiaan maalivahti Ukko-Pekka Luukkosen kanssa.

Turkulaisseuralle maalivahtiosaston täydentäminen tuli ajankohtaiseksi sen jälkeen, kun Rasmus Tirrosen yläraajavamma vaati leikkaushoitoa ja arvioilta 4-6 viikon toipumisajan.

TPS:n ja Luukkosen välinen lainasopimus on voimassa Tirrosen poissaolon ajan, minkä jälkeen tilannetta tarkistetaan uudelleen.

– Luukkonen on varmasti yksi Suomen lupaavimmista maalivahdeista. Kyseessä on moderni ja isokokoinen maalivahti, jonka kirkas tavoite on NHL:ssä. Olemme iloisia, että Ukko-Pekka valitsi TPS:n ja vastaavasti uskon, että me voimme tarjota hänelle optimaaliset olosuhteet kehittymiseen, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kommentoi tuoretta hankintaansa.

193-senttinen ja 89-kiloinen Luukkonen on NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja. Viime kaudella hän pelasi sekä AHL:ssä Rochesterin paidassa, että ECHL:ää Cincinnatin riveissä. Nuori maalivahti on voittanut urallaan MM-kultaa alle 20- sekä alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa. Liiga-kokemusta Luukkosella on yhden ottelun verran HPK:n paidasta.

Lähde: TPS:n kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.