Nashville Predatorsin kausi päättyi jättipettymykseen, kun seura putosi jo karsintakierroksella ulos NHL:n pudotuspeleistä.

Predatorsin kokoonpanoon voidaankin odottaa ensi kaudella muutoksia, jos seuran GM:n David Poilen lupauksia on uskominen.

SB Nation -median Nashvillen sivusto Ontheforecheck.com on saanut sisäpiirilähteeltään tietoonsa, että Predators yrittää ainakin päästä ylipalkatusta hyökkääjästään Kyle Turrisista eroon.

31-vuotias kanadalainen on alisuorittanut pahasti Nashvillessä, eikä hänen kuuden miljoonan dollarin palkkansa ainakaan pehmitä asiaa. Turrisin yliampuva sopimus rasittaa palkkakattoa vielä vuoteen 2024 asti.

Ontheforecheckin mukaan Predators olisi korvaamassa Turrisin nuorella OHL-hyökkääjällä Philip Tomasinolla.

– Päävalmentaja Hynes rakastaa Tomasinoa. Predators oli lähellä haluta hänet jo tällä kaudella kokoonpanoonsa. He kuitenkin toivoivat, että Tomasino saisi vielä lisää voimaa ja kehittyisi hieman puolustussuuntaan. Tomasinon odotetaan olevan Predatorsin kokoonpanossa ensi kaudella, sivusto kertoo.

Ontheforecheck kuitenkin huomauttaa, että Predators yrittää ensiksi kaupitella Turrisia muille NHL-seuroille. Tämä ei ole kuitenkaan helppo tehtävä, sillä sivuston tietojen mukaan NHL-seurat ovat vaatineet vastikkeena huippulupausta kuten Eeli Tolvasta.