Liigasta Tapparan paidasta suurelle yleisölle tutun Jan-Mikael Järvisen tulevan kauden kuviot ovat olleet huhuissa kuukauden päivät.

Eishockey News -sivusto kirjoitti aiemmin kesällä, että viime kaudella urallaan ensimmäistä kertaa ulkomailla pelannut Järvinen (arkistokuvassa) on jatkamassa pelejään saksalaisessa DEL-liigajoukkue Adler Mannheimissa vastakin.

Nyt sama lähde uskoo, että viime kesänä sopimuksen Saksaan tehnyt pelaaja olisi sittenkin lähdössä muualle. Tällä hetkellä mikään muu ei tunnu olevan niin selvää kuin se, että pelaajan edellinen sopimus päättyi keväällä.

Pirkkalalainen nakutti viime kaudella Mannheimissa 52 ottelussa upeat tehot 11+33=44 (+22). Runkosarjan kakkoseksi sijoittuneen Mannheimin hyökkääjä ylsi pistepörssissä 18:nneksi ja syöttöpörssissä jopa viidenneksi.

Ennen Saksan reissua sekä laiturin että sentterin paikalla viihtyvä peluri pelasi Tapparassa kaudesta 2011-12 lähtien. Järvinen voitti Suomen mestaruudet keväällä 2016 ja 2017.