JYPin tulevan kauden kapteenisto on julkaistu.

Jyväskyläläisseurassa C-merkin saa rintaansa 40-vuotias Jani Tuppurainen. Varakapteeneina toimivat Miska Siikonen, Mikko Salmio sekä Aleksi Salonen.

– Minulle on suuri kunnia kantaa C-kirjainta perinteikkäässä seurassa. Aikaisempina kausi olen toiminut varakapteenina ja pyrkinyt myös silloin omalla tekemisellä olemaan esimerkillinen. Kapteenistossa on erilaisia persoonia, joita yhdistää periksiantamattomuus, voitontahto ja urheilullisuus. Salmio ja Salonen tuovat uusina mukanaan rutkasti kokemusta ja näkemystä, Tuppurainen kommentoi kapteenivalintaansa JYPin sivuilla.

Myös Salmio on innoissaan varakapteenin roolista.

– Luonnollisesti olen hyvin kiitollinen ja otettu valinnasta. Oman rakkaan kasvattajaseuran kapteenistoon kuuluminen on itselle iso kunnia. Aion jatkossakin olla positiivinen oma itseni sekä luoda ympärilleni hyvää energiaa. Sillä tavoin autan joukkuetta myös pelillisten suoritusten lisäksi, Salmio kommentoi.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYPin liigajoukkue on valinnut kapteenistonsa kaudelle 2020-2021.

©️Jani Tuppurainen
🅰️ Mikko Salmio
🅰️ Aleksi Salonen
🅰️ Miska Siikonen

Lue lisää: bit.ly/2CYzJzE

Harkkapeli JYP-#Kärpät tänään Keuruun jäähallissa klo 18.30. 🌪🏒

#JYPliiga #Liiga #Jyväskylä