Tällä kaudella New York Rangersin ykkösvahdin paikalta syrjäytetty Henrik Lundqvist pohtii parhaillaan uransa jatkoa.

Ruotsalaistoimittaja Johan Rylander paljastaa Tre Kronor -legendan harjoittelevan tällä hetkellä vanhan seuransa Frölunda Indiansin kanssa. Aikooko 38-vuotias konkari tehdä paluun SHL:ään, selvinnee pian.

Frölunda on järjestänyt toistaiseksi harjoituksensa suljettujen ovien takana, mikä lisää mielenkiintoa Lundqvistin ympärillä.

– Johtuuko tämä siitä, että Lundqvist harjoittelee paluutaan silmällä pitäen? Vai siitä, että seura pelkää koronavirusta niin paljon, että uskoo saavansa sen kahdelta 40 metrin päässä kaukalosta istuvalta toimittajalta? Rylander kyselee.

Rylander on toistaiseksi saanut vahvistuksen ainoastaan sille, että Lundqvist on kaupungissa ja harjoittelee jossain pysyäkseen kunnossa.

Lundqvistin NHL-sopimus New York Rangersin kanssa jatkuu vielä ensi kauden ajan, joskin pelaajan jättimäisen, 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimuksen uskotaan olevan ulosostouhan alla. Vaikka Lundqvist jatkaisikin NHL-uraansa, saattaa mies hyvinkin aloittaa kauden SHL:ssä pitääkseen yllä pelikuntoaan ennen viivästyvät NHL-sesongin alkua.