Kärpät saamassa nimekkään NHL-vahvistuksen? ”Pieniä keskusteluja käyty”

© Kuva: Leijonat.fi

Carolina Hurricanesista New Jersey Devilsiin NHL:n helmikuun siirtotakarajalla kaupattu Janne Kuokkanen harjoittelee parhaillaan Oulussa tulevaa kautta silmällä pitäen.

Menneellä kaudella yhtä ottelua lukuunottamatta AHL:n puolella pelannut ja siellä 56 peliin kovat tehot 15+33=48 iskenyt 22-vuotias hyökkääjä kommentoi Petopodi-podcastin vieraana myös mahdollisuutta aloittaa kausi Kärppien Liiga-miehistössä.

– Pieniä keskusteluja on käyty. Lähtökohtaisesti kauden alkuun on kuitenkin monta kuukautta. Nyt on ollut elintärkeää, että on saanut treenata jäällä ja olla mukana arkipäivän tekemisessä. Varmaan syksyn mittaan pitää alkaa miettimään, pitääkö pelejä saada jostakin ja miten homma etenee, Kuokkanen kommentoi mahdollista lainapestiä Liigan ennakkosuosikeihin alkavallakin kaudella kuuluvan oululaisseuran riveihin.

Voit kuunnella Kuokkasen vierailun Petopodissa kokonaisuudessaan täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.