Liigajoukkue Lukko tiedottaa nettisivuillaan, että lupaava 21-vuotias virolaiskiekkoilija Robert Arrak on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen seuran kanssa. Maajoukkuemies tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon nuorten liigajoukkuetta.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, etteikö sentterille voisi olla käyttöä Liigankin puolella.

– Kärkipelaajaksi U20-joukkueeseen hänet kuitenkin hankittiin. Arrak on all-around-tyyppinen pelaaja, jolla kokoa ja näköä piisaa, mutta on myös onnistunut pisteitä tekemään urallaan kohtuu hyvin. Mielenkiintoinen nuori pelaaja seurattavaksi.

Viron maajoukkueessa muun muassa alasarjojen MM-turnauksissa ja olympiakarsinnoissa pelannut hyökkääjä luuti viime kaudella itävaltalaisessa AlpsHL-joukkue Red Bull Hockey Juniorsissa iskien 43 runkosarjan pelissä massiiviset tehot 21+22=43 (+15). Lisäksi vyölle kertyi kaksi pudotuspeliottelua pistein 0+3=3 (+3).

LUE MYÖS:

Pelaajia lomautettiin, toimitusjohtaja lähti ja yt:t piinasivat – Pikkuleijonissa kultaa juhlineelle liigajoukkueen luotsin uudelle arjelle absurdi alku