Dallasin suomalaistykkien liito ei lopu – ”En ole aiemmin valmentanut kaveria, joka tekee tuossa iässä tuollaisia juttuja”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars on siinä mielessä yksi suurimmista Stanley Cup -suosikeista, että se on pystynyt näyttämään taalaliigassa huikeaa muuntautumiskykyä. Joukkue on pystynyt mättämään maaleja puolustuksesta lähtien Miro Heiskasen johdolla, mutta toisaalta se osaa myös puolustaa vastustajan nollille.

Nyt joukkue johtaa itäisen konferenssin finaalisarjaa voitoin 1-0 voitettuaan ensimmäisen osan Vegas Golden Knightsia vastaan jalkapallonumeroin 1-0.

Heiskasen lisäksi Dallasin alakerran yksi isännistä on ollut Esa Lindell. Ensiksi mainittu on pelannut keskimäärin 25.51 per peli, Lindellin peliaikakeskirvo on 24.36. Heiskanen on mättänyt 17 pelissä tehot 5+16=21 (+2).

– En ole aiemmin valmentanut kaveria, joka tekee tuossa iässä tuollaisia juttuja, Stars-luotsi Rick Bowness ylistää NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan.

Yllättäen kehuja saa myös Lindell, jonka tehotilasto tosin on karmea -7. Pelaaja on viimeistellyt pudotuspeleissä pisteet 1+4=5.

– Esa on yksi parhaista pelaajista koko sarjassa, Starsin hyökkääjä Radek Faksa kehuu.

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Heiskanen keikkuu pudotuspelien pistepörssin nelosena. Hän on pakkien pörssikärki.

LUE MYÖS:

Edellisen kerran tällaiseen pystyi Jari Kurri – tehoduo NHL:n pudotuspeleissä hirvittävässä iskussa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.