KHL tiedotti myöhään torstaina, että perjantai-illan Dinamo Riika-Neftehimik Nizhnekamsk-ottelu on siirretty. Taustalla on peräti seitsemän Neftehimik-pelaajan antama positiivinen koronavirustesti torstaina Riiassa.

Neftehimikin riveissä pelaa kuluvalla kaudella yksi suomalaispelaaja: puolustaja Otso Rantakari.

KHL:n tiedotteen mukaan koko joukkue siirtyy Pietariin, jossa heille tehdään lisätestejä ja ratkaistaan ryhmän tulevien otteluiden kohtalo.

Neftehimik saapui Riikaan Helsingistä, jossa se kärsi keskiviikkona 0-6-tappion Jokereiden vieraana, joten koko Jokereiden joukkue on suurella todennäköisyydellä altistunut koronavirukselle.

Jokereiden on tarkoitus kohdata perjantai-iltana kotonaan Ak Bars Kazan. KHL ei ole vielä tiedottanut pelataanko ottelu normaalisti.

Mahdollinen asettaminen karanteeniin sekoittaisi merkittävällä tavalla Jokereiden tulevaa ohjelmaa, sillä joukkueella on esimerkiksi tulevien 14 päivän aikana kuusi ottelua.

KHL

@khl_eng
Tonight's game Dinamo Rīga vs Neftekhimik has been postponed after seven Neftekhimik's players showed positive results of express tests for SARS-CoV-2 upon arrival in Riga: en.khl.ru/news/2020/09/1…