Hiljattain rehellisyydestään kiitellyn Häkissä – Hannes Hyvösen tarina -kirjan julkaissut, nykyisin Kärppien C-juniorijoukkueen apuvalmentajana toimiva entinen maajoukkuehyökkääjä Hannes Hyvönen käväisi aiemmin viikolla Aki Linnanahteen Youtube-kanavan vieraana.

NHL:ssäkin urallaan pelannut entinen hyökkääjätähti kertoi vierailunsa aikana myös mielipiteensä siitä, mikä tekee Kärpistä Suomen tämän hetken kenties parhaan jääkiekko-organisaation, joka tuottaa liukuhihnalta huippupelaajia Euroopan huippusarjoihin sekä NHL:ään.

– Se on se yhteisö, joka Kärpissä on. Olen C1:n apuvalmentaja, ja olen yhteistyössä Liiga-joukkueen valmentajien kanssa. Meillä on yhteisiä palavereita Liigan, A-, B-, ja C-junioreiden valmentajien kanssa. Me käydään läpi pelitapoja, harjoituksia ja miten kukin kehittyy.

– Meillä on kanssakäymistä, me tiedetään eri ikäluokkien parhaat pelaajat ja miten he ovat kehittyneet viimeiset viisi vuotta. Mun mielestä se on yksi avain siihen, että me kehitetään hyviä pelaajia, Hyvönen avaa.

Voit kuunnella Hyvösen vierailun kokonaisuudessaan täältä.