Markus Granlund on aloittanut KHL-kautensa mainiosti.

Suomalaishyökkääjä on ollut neljän ottelun jälkeen koko sarjan parhaimmistoa, kun kyseisissä kamppailuissa on syntynyt viisi (3+2) tehopistettä. Granlund oli hetken aikaa jopa pistepörssin kärkipaikalla.

Useiden KHL-seurojen GM:nä toiminut Leonid Vaisfeld on vakuuttunut suomalaisen ensimmäisistä näytöistä. Todistettavaakin kuitenkin riittää.

– Ensimmäisissä otteluissa ja harjoituskaudella Granlund näytti erittäin hyvältä. Spartak-ottelussa hän oli kuitenkin näkymätön, joten kysymys kuuluu: kuinka hän pystyy pitämään tason korkealla? Jos hän pelaa koko kauden sillä tasolla, hän taistelee KHL:n maalikuninkuudesta, Vaisfeld näkee.

Samalla venäläinen huomauttaa, että Granlund on näyttänyt jo ensimmäisissä otteluissa, että hän on riittävän monipuolinen hyökkäyspäässä, joten paikkoja ja pisteitä syntyy. Hän tekee myös ratkaisuja monia muita nopeammin, joten pienen kaukalon NHL-kokemus näkyy suomalaisen otteissa.