Joel Kivirannan tempaukset yllättivät jopa Jere Lehtisen – ”Valehtelisin, jos väittäisin, että…”

© Kuva: Getty Images

Stanley Cupin finaaleihin rynnineen Dallas Starsin suomalaiset ovat olleet syksyn pudotuspeleissä kovassa tikissä. Pakki Miro Heiskanen on nipun ykkösnimi, kun 21 pelissä on syntynyt huikea saldo 5+17=22 (+3).

Roope Hintz komppaa perässä saldolla 2+9=11 (-3). Esa Lindellin saldo on 1+5=6 (-6) ja syksyn sensaatio Joel Kivirannan 4+1=5 (+5). Vaasan Sportista tähtiin ponnistaneen hyökkääjän vire on ollut maaginen, sillä pelaaja on osunut ottelusarjat katkaisseissa peleissä.

– Aivan huikeaa, kuinka Jolle pystyy sopeutumaan ja heittäytymään tuollaisiin peleihin. Hänen ketjunsa tempo ja pelivauhti on uskomaton. Ei häntä varmaan maalintekijäksi hankittu vaan hyväksi kahden suunnan joukkuepelaajaksi, Starsin ex-pelaaja ja Leijonissa maailmanmestaruuden Kivirannan kanssa voittanut Jere Lehtinen ylistää NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

Edes kiekossa lähes kaiken, muun muassa Stanley Cupin, maailmanmestaruuden ja olympiamitaleita voittanut Lehtinen ei uskonut siihen, mitä Kiviranta on näyttänyt.

– Valehtelisin, jos väittäisin, että osasin odottaa tällaista.

Kivirannassa on toki ollut viitteitä siitä, että tulosta voisi tulla nimenomaan pohjoisamerikkalaisissa peleissä.

– Ehkä tuollaista tehoilua en odottanut, mutta MM-kisojen aikana tajusin, että hänen pelityylinsä sopii pieneen kaukaloon. Pelinopeus ja maalin edessä pelaaminen on juuri kuin tehty NHL:ään.

Dallasin kausi voi saada kirkkaimman mahdollisen lopun, kun se rynni Vegas Golden Knightsin kustannuksella Cupin loppuotteluihin.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.