KHL se vaan jatkaa vääntöä tuulimyllyjä vastaan – pisti nyt THL:lle uskomattoman toiveen karanteenissa olevasta Jokereista

© Kuva: Mikko Taipale

KHL:n puuhat ja suomalaisseura Jokerien toimet ovat keskenään pahasti ristiriidassa. Esimerkiksi sanomalehti Championat haukkui narripaidat syvimpään mahdolliseen suonsilmäkkeeseen jatkuvan temppuilun, peleistä vetäytymisen takia.

Viime keväänä Jokerit vetäytyi pudotuspeleistä koronaviruksen takia, nyt se ei matkustanut Valko-Venäjälle lainkaan maan poliittisen tilanteen takia. Viimeiseksi joukkue jäi parin viikon karanteeniin, jonka takia usea helsinkiläisseuran peli peruttiin.

Nyt KHL puuttui asiaan sitten tosissaan, kun se kertoi verkkosivujensa mukaan laittaneen pyynnön Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:lle Jokerien karanteeniajan lyhentämisestä.

Joukkue lyötiin karanteniin, kun sitä vastaan pelanneesta Neftehimik Nizhnekamskista löytyi tartuntoja. Toki KHL:n pyyntö on siinä mielessä ehkä jossain määrin ymmärrettävä, että Jokerien joukkueesta ei ole löytynyt tartuntoja.

– Jokerit vain boikotoi typerästi nojaten vielä typerämpiin tekosyihin. Ei näitä muitakaan joukkueita vastassa ollut verinen diktaattori Aleksandr Lukashenka ase kourassa, Championat tylytti aiemmin.

– Karanteeninkin tekosyy on Suomen viranomaisten kielto taas kerran. KHL:n säännöt ovat Jokereille vain paperia, johon voi kääriä kalan.

Helsinkiläisten on tarkoitus pelata seuraavan kerran 25. syyskuuta Sibir Novosibirskin isäntänä. Championat ei Jokereita hyvällä katso.

– Suomalaisjoukkue on esittänyt uhria ja varastettua morsianta KHL:ään tulemisesta lähtien.

– Jos Suomen ja Venäjän lakieronäkemykset alkavat häiritä KHL:n kautta, on varastettu morsian aika palauttaa kotiin. Emme katuisi häätämistä todennäköisesti pätkän vertaa, sivulla ladataan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.