SaiPa-kapteeni hehkuttaa joukkueen huimaa vahvistusta – ”Voittanut Gagarin cupin, pelannut MM-finaalissa ja olympialaisissa”

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa-kapteeni Elmeri Kaksosella on allaan kaksi repaleisempaa Liiga-kautta, mutta 33-vuotiaan laiturin potentiaalista kertoo edellisen yli 50 runkosarjapelin kauden (2017-18) saldo 12+18=30.

Tulevaan Liiga-kauteen valmistavissa harjoitusotteluissa Kaksosen paikka on löytynyt nelosketjusta.

– Rooli tulee olemaan sellainen, jollaisen ansaitsen. Totta kai pyrin olemaan johtava pelaaja tässä joukkueessa ja näyttämään esimerkkiä nuoremmille, ja että päivittäinen tekeminen ja pelissä suorittaminen ovat hyvällä tasolla. Rooli tulee olemaan juuri semmoinen, jonka peliesitykset näyttävät, Kaksonen toteaa Liigan nettisivulla.

Lappeenrantalaisryhmä sai riveihinsä Liiga-tasolle todella kovan luokan vahvistuksen, kun pitkään KHL-kaukaloissa viihtynyt Jarno Koskiranta palasi Suomeen ja solmi SaiPan kanssa peräti kolmivuotisen sopimuksen. Huippusentteri on tehnyt kapteeniin suuren vaikutuksen.

– Hänhän on meritoitunut ammattimies, voittanut Gagarin cupin, pelannut MM-finaalissa ja olympialaisissa. Hän tietää, mitä menestyvä ja voittava pelaaminen vaatii. Hän tuo päivittäiseen tekemiseen vaatimustasoa ja sen ylläpitoa. Kun Jarno vetää kaasun pohjaan, kukaan muukaan ei kehtaa ottaa löysää. Hän on hyvä esimerkillä johtaja, Kaksonen hehkuttaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.