Tämä seikka ihmetyttää Miro Heiskasen tilastoissa pisteitäkin enemmän – Jere Lehtinen mehuissaan: ”Älyttömän iso juttu”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars -pakki Miro Heiskasen NHL-syksyn pudotuspelien tekemisessä tavallisille tallaajille ovat todennäköisesti eniten jääneet tämän 21 pelissä syntyneet hurjat tehot 5+17=22 (+3).

Yksi toinen silmiinpistävä tilastofakta on espoolaisen peliaikakeskiarvo 25.43. Se on isoin koko pudotuspeleissä enemmän pelanneista pelaajista.

– Valmentaja Rick Bowness uskaltaa luottaa Miroon ja antaa vastuuta hyökkäyspäässä. Onnistumisia on tullut, ja ne tietysti ruokkivat lisää onnistumisia. Isoin juttu mielestäni on se, kuinka kovia minuutteja hän pelaa. Ne ovat huikeat minuutit tuon ikäiselle pelaajalle, Starissa urallaan pelannut maailmanmestari Jere Lehtinen ylistää NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

Heiskanen on vaatimattoman oloinen pelistä toiseen.

– Haluan olla jäällä joka tilanteessa ja auttaa joukkuetta niin paljon kuin vain voin, Heiskanen on sanonut kerta toisen jälkeen kauden aikana.

Pelkästä halusta ei ole kyse, sillä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaria voi ihan oikeasti peluuttaa taalaliigassa paikassa kuin paikassa.

– Hän pelaa tärkeitä hetkiä. Älyttömän iso juttu, että hänet uskaltaa laittaa jäälle noissa tilanteissa, Lehtinen ylistää.

Heiskasen Dallas ja Tampa Bay Lightning aloittavat NHL:n finaalisarjan ensi yönä kello 2.30.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.