Huhut Patrik Laineen kauppaamisesta kiihtyvät – ”Jotain on tekeillä”

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin Patrik Laineen ympärillä pyörivät siirtohuhut eivät ota laantuakseen.

Suomalaislaiturin sopimus umpeutuu tulevan kauden jälkeen, ja kanadalaisseuran uskotaan olevan valmis luopumaan 22-vuotiaasta laitahyökkääjästään nyt, kun tämän arvo on korkealla.

Arvostettu NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mielestä suomalaistykin siirto saattaa olla pian täyttä todellisuutta.

– Laineen tilanne on mielenkiintoinen. Jotain on tekeillä. En tiedä onko Laine onneton vai mitä. Luullakseni hän haluaisi pelata Mark Scheifelen kanssa, enkä ole varma onko Winnipegillä samat ajatukset, Friedman lausuu Oilers Now -ohjelmassa.

– Winnipeg on tajunnut, ettei jatkosopimuksen solmiminen tule olemaan helppoa ja että seuran saattaisi olla parasta kaupata hänet nyt. Se on mahdollista, asia on ehdottomasti tapetilla, Friedman arvioi.

Toimittaja muistuttaa Jetsin toimineen samalla tavoin huippupuolustaja Jacob Trouban kanssa, jonka seura kauppasi New York Rangersiin ennen uuden sopimuksen solmimista.

– He tajuavat, että mitä lähemmäs rajoittamattoman vapaan agentin statusta Laine tulee, sitä todennäköisemmin he joutuvat kauppaamaan hänet, Friedman päättää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.