Puolustava Liiga-mestari HPK tiedottaa: Tämän verran on kotiotteluiden katsojakapasiteetti

© Kuva: Juha Tamminen

Kotimainen Liiga käynnistyy reilun viikon kuluttua torstaina 1.lokakuuta, kun kauden avausottelussa ovat vastakkain HPK ja Kärpät.

Kevään 2019 Liiga-mestari tiedottaa nettisivullaan aloittavansa lipunmyynnin kyseiseen, ja kahteen sitä seuraavaan kotiotteluunsa tiistaina 29.syyskuuta.

Alustavien päätösten mukaan HPK:n kotihalli Pohjantähti Areenalle voidaan ottaa Liiga-otteluihin noin 2600 katsojaa, joka on hieman alle puolet pyhätön maksimikapasiteetista (5360). Lukemassa ovat mukana myös kausikorttilaiset ja aitioasiakkaat

Ratkaisu johtuu aluehallintovirastojen (AVI) julkistamista rajoituksista. AVI tiedotti tiistaina, että yli 50 hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi lokakuussa järjestää sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa silloin, kun tapahtumajärjestäjä pystyy varmistamaan osallistujien turvallisuuden ja esimerkiksi 1-2 metrin turvavälit.

Vastaavat tilaisuuksien järjestämisen rajoitukset olivat voimassa jo syyskuussa.

HPK jätti nyt ilmoittamalleen luvulle vielä takaportin. Seuran tiedotteen mukaan lopullinen päätös kapasiteetista tehdään maanantaina 28.syyskuuta viranomaistapaamisessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.