Mikko Koivu paljastaa – ura jatkumassa: ”Jos saan mahdollisuuden…”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildista lähtöpassit saanut Mikko Koivu aikoo jatkaa peliuraansa ensi kaudella, sikäli kun sopiva tilaisuus avautuu eteen.

Konkarisentteri kuuli Wildin päätöksestä olla uusimatta kapteeninsa sopimusta jo muutama viikko ennen tiedon julkistamista.

– Muistot tekevät tästä haikeaa, varsinkin nyt kun olen vielä täällä kaupungissa ja näen pitkäaikaisia ystäviä. Päällimmäisenä mielessä ovat kuitenkin ne hienot hetket. Aikuisiällä elämä on ollut pitkälti täällä, eikä sitä ehkä ole vielä täysin sisäistänyt, mitä tässä tapahtuu. Väistämätöntä on, että jossain vaiheessa joukkue vaihtuu tai ura loppuu. Se on haaste, joka pitää käsitellä, Koivu kertoi NHL:n suomenkielisillä verkkosivuilla.

Uran jatkumista turkulainen pitää yhä mahdollisena.

– Jos saan mahdollisuuden pelata, haluan tarttua siihen. Esimerkiksi koronavirustilanteen ympärillä on kuitenkin paljon kysymysmerkkejä. Haluan kuitenkin antaa itselleni mahdollisuuden pelata, jos oikea tilaisuus tulee eteen.

– Urheilijana, ja varsinkin tässä iässä, motivaation pitää olla kunnossa. Kun vähän kuluu aikaa ja erilaisia mahdollisuuksia tulee, pitää punnita, mikä on itselle paras vaihtoehto. Haaste on tietenkin yksi suurimpia motivaattoreita. Sitä urheilijana kaipaa kaikkein eniten, Koivu päättää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.