Ovatko nämä muka jääkiekkopelien tuloksia? Liigaorganisaation U20-joukkue takonut SM-sarjassa poskettomia tuloksia

© Kuva: Juha Tamminen

Lahden Pelicansin A-ikäisten kausi U20 SM-sarjassa on ollut alkaneella kaudella oikeastaan järjetön. Joukkue on marssinut voitosta voittoon yhtä 3-5-tappiota lukuun ottamatta varsin poskettomalla tavalla.

Pelicans on pelannut sarjassa kuusi ottelua, ja näissä se on tehnyt ”vaatimattomat” 44 maalia. Maalikeskiarvo ottelua kohden on siis ihmeellinen 7,33.

Pussinokkien jyrän alle ovat jääneet kaikkein tylyimmin Kiekko-Espoo (12-1), HPK (12-5) ja KooKoo (9-0).

Kuten olettaa saattaa, on pistepörssi Pelicansin hallintaa. Sen kärjessä on Aatu Jämsen saldolla 4+12=16. Kakkosena keikkuu Alexander Forslund (6+9=15), nelosena Juuso Heikkilä (6+7=13) ja vielä kuudentenakin Tomi Purmola lukemin 4+8=12.

Vaikka liigajoukkue ei ole tottunut menestymään, on Lahdessa ilmeisen valoisa tulevaisuus. U20-ikäluokka avasi puolivälierät viime keväänä voitolla, kunnes koronavirus pilasi kaiken ja keskeytti kauden. Vuonna 2019 joukkue ylsi pronssiotteluun häviten sen tosin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.