Frölunda HC on aloittanut kautensa jääkiekon Ruotsin pääsarja SHL:ssä mahtavalla tavalla. Joukkue voitti ensiksi HV-71:n 3-0 ja perään se kaatoi Djurgårdenin 2-0. Kärkijoukkueen suurin sankari on toistaiseksi ollut kahden nollapelin 25-vuotias Niklas Rubin.

Ruotsalainen sanomalehti Aftonbladet kirjoittaa, että edellisen kerran maan pääsarjakauden kahdella nollapelillä on aloittanut suomalaislegenda, NHL:n parhaaksikin vahdiksi aikoinaan nimetty MM- ja olympiamitalisti Miikka Kiprusoff kaudella 1996-97.

– Todellako? On hienoa jakaa tämmöinen temppu hänen kanssaan, Frölundan maalivahti ihmettelee ja ilakoi.

Domarna-niminen nettisivusto puolestaan kirjoitti, että ennen Frölundaa vain kaksi joukkuetta on avannut pääsarjakauden kahdella peräkkäisellä nollalla.

– Pelaamme sellaisella tavalla, joka luo minulle luottoa kenttäpelaajia kohtaan ja toisin päin. Olemme vakaita ja pelaamme hyvin kentällä kauttaaltaan, vahti sanoo lehdelle.