Jesse Puljujärven mahdollinen NHL-paluukeskustelu saa lisää kierroksia – näin Edmonton-GM kommentoi tilannetta

© Kuva: Juha Tamminen

Torstaina Kärppien paidassa maalinteossa Liigan avausottelussa HPK:ta vastaan onnistuneen Jesse Puljujärven mahdollinen NHL-paluukeskustelut saa jatkuvasti lisäkierroksia. Nyt asiaan on ottanut kantaa myös hyökkääjän taalaliigaoikeudet omistavan Edmonton Oilersin GM Ken Holland.

– Olen monestakin syystä varovaisen optimistinen, että hän palaa meille. Hän on rajoitettu vapaa agentti (RFA), eikä voi pelata NHL:ssä ellemme me tee hänen kanssaan sopimusta tai kauppaa häntä. Olen avoinna kaikelle, mutta siinä täytyy olla järkeä. Tähän mennessä mitään sellaista ei ole tapahtunut, että sopimus syntyisi, Holland toteaa NHL:n virallisella nettisivulla.

Holland kertoo keskustelleensa kesällä myös Puljujärven agentin Markus Lehdon kanssa ja uskovansa osapuolilla olevan parempi ymmärrys toistensa näkemyksistä.

22-vuotias Puljujärvi pelasi Oilersin väreissä kolmen kauden ajan 2016-19, mutta seuran kesän 2016 NHL-varaustilaisuudessa koko tapahtuman neljäntenä nappaama laituri ei onnistunut vastaamaan koviin odotuksiin. 139 NHL-ottelun saldo oli vaatimaton 17+20=37.

Suomalainen palasi tulokassopimuksensa päätyttyä syksyllä 2019 takaisin Suomeen ja pelasi viime kauden Kärppien väreissä summaten 56 ottelussa 53 (24+29) tehopistettä.

Puljujärvellä on sopimus oululaisseuran kanssa myös kuluvasta kaudesta, mutta diilissä on NHL-pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen taalaliigaan kesken sesongin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille