Suomen Jääkiekkoliitto tiedotti nettisivuillaan, että Karjala-turnaus järjestetään Helsingissä 5.-8. marraskuuta Leijonien, Ruotsin, Tsekin ja Venäjän kesken.

– On valtavan hienoa, että A-maajoukkue pääsee pitkästä aikaa pelaamaan. Karjala-turnaus on yksi maajoukkuetoiminnan vuotuisista merkkipaaluista ja nyt sen merkitys korostuu entisestään: edellisen kerran pelasimme viime helmikuussa Ruotsin EHT-turnauksessa, A-maajoukkueen GM Jere Lehtinen iloitsee tiedotteessa.

Katsojamäärää turnauksessa joduutaan rajaamaan noin 4 500 silmäpariin.

– Viikonlopun päiväpelit, joissa Suomi ei pelaa, pelataan ilman yleisöä. Nämä ja kaikki muut turnauksen ottelut kotikatsomoihin välittää maajoukkueiden uusi mediakumppani Discovery, eli pelejä voi seurata TV5-kanavalta ja Dplay-palvelusta, Jääkiekkoliiton myynti- ja markkinointijohtaja Lassi Rönkkönen kertoo.

Leijonien tavoin ulkomailta tulevat joukkueet testataan näiden kotimaissa ja Suomeen ne tulevat yksityislennoilla.