Liigan hännille pisteettömänä jämähtänyt Jukurit on saanut roppakaupalla taitoa kokoopanoonsa, kun NHL-varaus Vitali Abramov liittyi joukkueen matkaan tällä viikolla. 22-vuotias venäläislaituri on GM Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsin kesän 2016 kolmannen kierroksen 65. varaus.

Pelaaja viiletti viime kaudella Ottawa Senatorissa kahdessa NHL-pelissä iskien pisteet 1+0=1 (0), AHL:n puolella Belleville Senatorissa pelejä kertyi 51 kappaletta pistein 18+23=41 (+18).

Pisteetön Jukurit on tehtaillut kauden neljässä pelissä vain kuusi maalia.

– Hyökkääminen on ollut suht’ laadutonta ja siihen yritetään nyt saada parannusta. Tällä viikolla sitä on harjoiteltu varmasti tarpeeksi ja saatu toistoja siihen. Toivotaan, että se auttaa meitä myös siihen maalin tekemiseen, joukkueen päävalmentaja Marko Kauppinen sanoo seuran kotisivuilla.

Farmiliigassa viime kaudella kelpomäärän maaleja latonut hyökkääjä Abramov voisi olla apu ongelmaan, vaikka hänen jääaika on ollut kortilla.

– En päässyt karanteeniaikana jäälle, mutta mielestäni pääsin nopeasti takaisin vauhtiin. Ensimmäiset harjoitukset menivät ihan hyvin. Pääsin juttelemaan uusien joukkuekavereiden kanssa ja he ottivat minut hyvin vastaan.

– Haluan tehdä parhaani auttaakseni joukkuetta voittoihin. Olen aina valmis pelaamaan, vaikka heti tänä iltana.

Tänä iltana Liigassa pelataan yksi ottelu, Jukurien ja Ässien välillä.