Ilves-hyökkääjä yllättyi NHL-varausnumerostaan – asetti itselleen kovat tavoitteet

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksessä alkukaudella loistanut Roby Järventie varattiin NHL:ään aiemmin lokakuussa.

Vasta 18-vuotiaan hyökkääjän nimi tuli esiin toisella kierroksella vuorolla 33, kun Ottawa Senators varasi Ilves-lupauksen itselleen. Järventie oli varauksestaan luonnollisesti innoissaan.

– Oli se aika uskomaton hetki, kun kuulin oman nimeni. Osasin odottaa sitä, mutta sitten se vasta realisoitui, kun oman nimen kuuli. Unohtumaton hetki itselle ja perheelle.

– Se tuli vähän yllätyksenä. Olin jutellut heidänkin kanssaan, ja he olivat kyselleet Thomsonin Lassilta minusta. Tuli vähän puskista, mutta oli hienoa, että se varaus tuli sinne. Odotan kyllä innolla tulevaa, Järventie kommentoi Liigan haastattelussa.

Kuluvalla kaudella nuori hyökkääjä pelannee ensimmäistä kertaa urallaan koko kauden Liigassa. Tavoitteet ovatkin selkeänä mielessä.

– Meillä on hyvä ja terve kilpailutilanne. Meillä on paljon pelaajia, jotka pystyvät ja haluavat pelata joka ilta. Pitää tehdä täysillä töitä koko ajan, että pysyy kokoonpanossa. Tavoitteeni on ottaa isompaa roolia ja pysyä kokoonpanossa. Haluan pelata hyvin, ja ansaita sitä kautta lisää roolia. Alle 20-vuotiaiden MM-kisat on toinen tavoite. Mitään pistetavoitteita ei ole asetettu. Kunhan pelaan mahdollisimman hyvin, kehityn joka päivä ja pääsen pelaamaan, Järventie sanoo.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.