Helsingin IFK:n kausi jatkuu perjantaina kotiottelulla, kun vastaan luistelee Rauman Lukko.

HIFK ei pääse lähtemään otteluun läheskään parhaalla miehistöllään. Helsinkiläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että sivussa ovat: Anton Lundell (uusimpana, day-to-day), Niklas Nordgren (1-2 viikkoa), Micke Åsten (2-3 viikkoa), Juha Jääskä (2-3 viikkoa), Teemu Tallberg (2-3 viikkoa), Henrik Borgström (3 viikkoa), Antti Suomela (3-4 viikkoa), Ville Leskinen (2-3 kuukautta), Rasmus Heljanko (2-3 kuukautta) sekä Lennart Petrell (toistaiseksi).

HIFK on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa toisena kerättyään kuudesta kamppailusta kymmenen pistettä. Vastustaja Lukko on puolestaan neljäntenä, kun joukkue on saalistanut neljästä ottelusta komeat yhdeksän pistettä.

HIFK:n ja Lukon välinen kamppailu alkaa kello 18.30.