Mielenkiintoinen skenaario! Sami Vatasta viedään NHL-surkimuksen takalinjoille

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesista vapautunut Sami Vatanen on tämän hetken nimekkäin puolustajanimi NHL:n UFA-markkinoilla.

Toronto Sunin toimittaja Michael Traikos nostaa esille mielenkiintoisen skenaarion Vatasen uudeksi osoitteeksi. Traikosin mukaan uudelleenrakennuksen keskellä oleva Ottawa Senators voisi sopia hyvin 29-vuotiaan puolustajan tulevan kauden seuraksi.

– Hyökkäysorientoitunut puolustaja on pelannut läpi uransa 37 pisteen kausikeskiarvolla, mutta on kärsinyt loukkaantumisherkkyydestä ja missannut 45 ottelua kahden viime kauden aikana. Tämä lienee suurin syy sille, että oikealta laukova puolustaja istuu yhä vapailla markkinoilla samalla, kun Tyson Barrie, Kevin Shattenkirk ja T.J. Brodie ovat jo löytäneet uudet seurat.

– Mahdollinen ottaja voisi olla Ottawa Senators, joka lähtee kauteen puolustukselle, josta löytyy Thomas Chabot sekä nippu kysymysmerkkejä. Vatanen voisi olla täydellinen välivaihtoehto siihen asti, kun Erik Bränsström, Jake Sanderson ja Lassi Thomson kasvavat vastuuseen, Traikos spekuloi.

Vatanen pelasi viime kaudella New Jersey Devilsin paidassa 47 ottelua tehoin 5+18=23 ennen siirtoa Hurricanesiin, jonka riveissä jyväskyläläinen nakutti seitsemässä pudotuspeliottelussa tehot 0+3. Puolustaja tienasi edellisestä, 4-vuotisesta sopimuksestaan 4,875 miljoonaa dollaria kaudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.